Üzleti ügyekkel kapcsolatos magánnyomozás

Az üzleti élet egyik meghatározó eleme a döntéshozatal. Jó döntést azonban csak megfelelő információk birtokában lehet, és ajánlatos hozni. A gazdasági és üzleti információszerzés manapság már bevett szokás a cégvezetőknél, és szerencsére kezdi leküzdeni az „ipari kémkedés” szóösszetétele által keltett negatív érzést.

Hívja irodánkat tehát bizalommal – üzleti ügyeivel kapcsolatos kérdéseivel, megbízásaival.

Vállaljuk üzlettársak, cégalkalmazottak megbízhatóságának vizsgálatát,  fedezetvizsgálatot, illetve segítségégre lehetünk az ipari kémkedés felderítésében, megakadályozásában és az esetlegesen fennálló összeférhetetlenség megállapításában is.

Az üzleti ügyekkel kapcsolatos magánnyomozás olyan tevékenység, amelynek során egy magándetektiv információkat gyűjt össze egy üzleti ügyben. A magánnyomozó munkája segíthet a vállalatoknak a következőkben:

  • A versenytársak megfigyelése: A magándetektivek segíthetnek a vállalatoknak a versenytársak tevékenységének megfigyelésében, azáltal, hogy információkat gyűjtenek össze a versenytársak termékeiről, szolgáltatásairól, vagy stratégiáiról.
  • Az üzleti csalás felderítése: A magándetektivek segíthetnek a vállalatoknak az üzleti csalás felderítésében, azáltal, hogy bizonyítékokat találnak a csalásról, vagy a csalást elkövetőket azonosítják.
  • Az ipari kémkedés felderítése: A magándetektivek segíthetnek a vállalatoknak az ipari kémkedés felderítésében, azáltal, hogy nyomokat találnak a kémkedésről, vagy a kémeket azonosítják.
  • Az üzleti partnerek megbízhatóságának vizsgálata: A magándetektivek segíthetnek a vállalatoknak az üzleti partnerek megbízhatóságának vizsgálatában, azáltal, hogy információkat gyűjtenek össze a partnerekről, vagy a partnerek hátteréről.