Polgári peres eljárással kapcsolatos magánnyomozás

 

Polgári jogi peres eljárások esetén is ajánlott kikérni egy profi magánnyomozó segítségét, hiszen ez lehet a záloga a biztos győzelemnek.

Vállaljuk a polgári peres eljárásokhoz közvetlenül és közvetetten kapcsolódó magánnyomozást is – legyen szó válások előkészítéséről, partnerhűség vizsgálatáról, esetleg vagyonkutatásról, vagyonfelmérésről, összeférhetetlenség bizonyításáról.

A magánnyomozó munkája segíthet a feleknek a következőkben:

  • A bizonyítékok összegyűjtése: A magándetektivek segíthetnek a feleknek a bizonyítékok összegyűjtésében, azáltal, hogy új információkat találnak, vagy a bizonyítékok megszerzését segítik.

  • A bizonyítékok értékelése: A magándetektivek segíthetnek a feleknek a bizonyítékok értékelésében, azáltal, hogy szakértői véleményt adnak, vagy a bizonyítékok relevanciáját elemzik.

  • A stratégia kialakítása: A magándetektivek segíthetnek a feleknek a stratégia kialakításában, azáltal, hogy elemzik az ügyet, vagy a bizonyítékok alapján javaslatokat tesznek.

Íme néhány konkrét példa arra, hogyan segíthet a magánnyomozás a polgári peres eljárásban:

  • Egy személy sérülési kártérítést követel egy balesetet okozó járművezetőtől. A magándetektiv információkat gyűjthet a balesetről, például a járművezető vezetési stílusáról, vagy a baleset körülményeiről. Ez az információ segíthet a személynek bizonyítani, hogy a baleset a járművezető hibájából történt.

  • Egy vállalat versenyjogi pert indít egy másik vállalat ellen, amely állítólag gazdasági kémkedéssel szerzett hozzáférést a vállalat titkos információihoz. A magándetektiv nyomozhat a másik vállalatnál, hogy bizonyítékokat találjon a gazdasági kémkedésre.

  • Egy személy válóperet indít a házastársa ellen. A magándetektiv információkat gyűjthet a házastársról, például a hűtlenségre utaló bizonyítékokat, vagy a vagyon eltitkolására utaló bizonyítékokat. Ez az információ segíthet a személynek a válóperben.

 

Ne bízza a véletlenre a per kimenetelét – hívjon bizalommal!